Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου 2010

  • η χωρα τρεχει με χιλια για που αραγε δεν ξερο κανενας δεν θελει να δωση αλιθια κατι γιατι να δωση σε μια χωρα περιεργη για την ιδα  την ιπαρξη της .

Ολοι μιλαν για αυτο που πρεπει αλλα οχι για αυτο που δεν κανανε τοσα χρωνια χριμα ιπαρχη και παντα θα ιπαρχει αυτη που δεν ειχαν ποτε δεν θα εχουν ποτε αυτη που ξερουν τα περιεργα μονοπατηα στην σκα του κρατους παντα θα τα  περναν .
 Μου αρεσει να μαθενο τα νεα ακουμποντας στα ψιλα  σκεπτομενα μονοπατηα μια αναλιση ενος περιεργου αγραμματου ...........μοναχικου λυκου .Αλιθια πιος δεν αναζητα το καλιτερο στην ζωη του και τον πεδιοντου χαλανε χριμα πολη ξενες γρλοσε ς τα παντα για ενα περιεργο παγκοσμιοπιημενο αυριο .
Η αγροτες τρεχουν για ζεστο χριμα
μα ρε λεβεντες εθελουσια δωσατε στα δικα σας πεδια πολη χριμα ........και στους αγροτες πολλα χρονια  δινετε επιδοτησης χωρις να κανετε την κενοτομια του αυριου στην πορια της ζωης τους τορα απλος τρεχουν να ζησουν με τη .

ΚΕΝΟΤΟΜΙΑ ΣΙΜΕΝΗ ΝΑ  ΒΡΙς ΝΑ ΠΙΣΗς ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΠΛΑΣΗ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ  ΧΩΡΙς ΝΑ ΚΙΤΑΖΗ ΤΗΝ ΕΝΙΑ ΤΗς ΙΛΙΚΙΑς ΤΟΥ ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ  ΠΑΡΟΛΟ ΤΗΝ ΙΛΙΚΙΑ ΤΟΥς ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ Η ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΗΑ ΤΟΥΣ

Η κενοτομια δεν εχει ιλικα εχει οραμα και μια αλιθινη κινησει του κρατους μεσα στην τομι που πρεπει να γηνη στην κινονια μας .Ο ομπαμα εφερε την κενοτομια ο κοσμος εδωσε τοτε οραμα αλλα βλεπης πος η γενια τον αλλον δεν θελει αυτο που θα μιραση ελαχιστα κοματη της πιτα σε ενα μικρο κοματη σε εναν κοσμο που ποθη το  οραμα .....αλλα ο ομπαμα ειμαι ενχρομος η αλλη ειναι η λευκη ελιτ της εξουσιας .

Ο γιοργος  πιστευο εχει μια περιεργη ικονα μου αρεσουν η κενοτομιες που πανε να γηνουν αλλα ργα σαν την κινησει μιας χελονας οχι σαν την κινησει ενος λαου .Η σιδικαλιστες ηταν η γενια του πατερα του ι ανθροπη που πορευτηκαν μαζη με μια χαλαρι περιεργη πορηα  στην χωρα μας .Τορα η σιγκρουση δεν εχει γηρισμο η  σινδικαλιστες πρεπει να φιγουν απο αυτο που δεν εδωσαν ποτε στην παραγογικι διναμη αυτης την χωρας .Ποτε δεν σταθηκαν κοντα στον ιιοτηκο ιπαλιλο μοναχα πιεζαν και επερναν επιδοματα μοναχα για της σιντεχνηες .

ΟΛΟΙ ΑΥΤΗ ΧΡΩΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ...........αλλα ποτε δεν θα πλιροσουν γιατι ποτε κανενας δεν πλιροσε για κατη που εκανε σε αυτην την χωρα .

ΚΕΝΟΤΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ  καταλαβουν ολοι πο το αυριο το κανουν ολοι και την καταστροφη ελαχιστη ...........
τραπεζες ιψιλα πανοτοκια
σινδικαλιστες ........η εγκλιματηες μιας γενιας χωρις αυριο
βουλευτες ......σαν τους ιπαλιλους της βουλης εισαστε ..........

κενοτομια σιμενη να φερνης οραμα και να γραψης μια φιλοσοφια που θα την καταλαβουν ολοι και οχι μοναχα αυτη που χαθηκαν σε μια κοματηκη ιδεολογηκη κουλτουρα .


αμην

Δεν υπάρχουν σχόλια: